Vinterland!

Hej på er!

Jag bara älskar vintern. Gör ni? Så länge snön får ligga kvar är det ju underbart med det vita. Det ljusar upp så härligt tycker jag.

Just nu är jag påväg till Branäs för skidåkning. Jag ska åka Öppet spår och Stafettvasan i år så jag åker en hel del skidor. Utöver skidåkningen rider jag fortsatt en dag i veckan på fina Justice.

Det vankas första start för Hannah så nu gäller det att toppa formen 😉 Lille skutt är pigg som en liten bomb och energin bara spritter i gossen. Jag red igår och jobbade med ungefär samma som förra veckan. Jag värmde upp och när Justice ville öka takten valde jag att rida svaga öppnor eller ställa lätt in mot sargen, flytta honom svagt för skänkeln.

Detta gjorde jag för att då ”bromsar han upp sig själv” istället för att jag ska behöva bromsa med händerna. Då sög han ta i bettet ganska bra upplevde jag.

Han blev väldigt taggad i galoppen och även där flyttade jag honom för skänkeln och bad honom att jobba på för att jag skulle komma till drivning. Det är svårt med så laddade hästar, just att komma till drivning. Arras var likadan speciellt som ung. Då fick jag ha samma tänk som med Justice igår.

Jag jobbade också med att forma bålen. Alltså att han inte enbart ska vara böjd i halsen utan också att kunna forma och flytta bogarna.

I galoppen övade jag även på att galoppera spikrakt framåt på 3/4 linjen utan att höger bak ska sticka något till höger. Då tog jag spegeln till hjälp. Det gick fint.

Ha en fin helg!

/Maria

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Lämna ett svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *