Veterinären idag!

Idag styr vi bilen mot Värmlands Hästsjukhus. Det ligger på ett bekvämt avstånd från stallet, det tar ca 10 minuter att köra dit.

Jag har ridit Mini sporadiskt under veckan. De två senaste gångerna har hon känts ännu mer halt än tidigare. Tyvärr… Sista gången så hoppade jag av och longerade för att få se själv, och det syntes mycket tydligt att hon haltade på höger bak. Jag gissar på att det sitter i knäleden, men jag är verkligen ingen expert på att se hältor, så det kan vara precis vart som helst.

Jag har aldrig haft en halt häst förut, mer än några hovbölder och Minis hovskada hon hade förra sommaren (som troligtvis var en böld). Jag kan inte hjälpa att jag tycker det är märkligt att denna hälta kom från ingenstans en dag, och då var ganska markant. Jag tycker också att det är konstigt att den bara blivit sämre på två veckor, trots vila. Men vad vet jag, det kanske är så en obehandlad ledinflammation yttrar sig?

Återstår att se vad domen blir i eftermiddag, men jag har redan ställt in mig på att det kommer bli en lång vila för Mini i vinter.

IMG_5567Men frisk ska hon bli!

//Emma

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Lämna ett svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *