Tävling på söndag!

Och vi är egentligen inte redo! Vi har i nästan en månad fokuserat på lösgörande arbete och att Mini ska hålla alla sidor på plats. Det är ett arbete för framtiden och inte något vi löser på några veckor. Jag har inte ridit några rörelser eller testat på tävlingsformen alls, men å andra sidan så är det ”bara” en vanlig regional Msv A som ska ridas. Den betyder inget egentligen utan vi kan rida helt utan press och bara ha kul! (Och hoppas att vi inte fryser ihjäl…)

Jag sa till Anki, och hon höll med, att jag kunde ju ha valt att släppa det arbete vi höll på med och börja slipa på tävlingsformen, men det vill jag inte! Vi fortsätter som tänkt och tar en tävlingsstart som ett avbräck. ?
Planen sen blir fortsatt träning en månad till, sen kommer hon få en liten vintervila med promenader i en vecka över jul. Då jobbar jag så otroligt mycket så det är bra för oss båda. ?

/Emma

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Lämna ett svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *