Skogsridning och tramp!

Igår hade jag och Mini ytterligare en härlig kväll i skogen! Två gånger i rad nu, börjar hon bli vuxen kanske?! Jag är fortfarande lite nervös för den dagen vi möter en travhäst i skogen när vi är själva. Men samtidigt kan jag inte förstå varför det skulle vara så farligt? Hon blir ju inte rädd när det kommer en häst med ryttare på, hon är inte rädd för varken cyklister, bilar, stavgångare eller blåbärsplockare… Så varför skulle en häst med en sulky vara farlig? Men när vi mötte en förra sommaren så blev både hon och Arras skräckslagna, men frågan är om inte det var farbror Arras som skrämde upp henne mest… ?

Jaja! Igår gick det iallafall utmärkt och vi galopperade på den långa ”rakan” fram och tillbaka i lite varierade tempon. Mini var jättelycklig och sprang med spetsade öron och försökte smygöka farten, men nu räcker det med att jag med rösten säger åt henne att lugna sig, så lyder hon så fint. ?
På vägen hem så provade jag att trampa henne lite i skritten och det gick förvånansvärt enkelt. Det är lite (mycket) lättare i skogen när hon har så mycket framåtbjudning, men jag tror att bara hon förstår hur hon ska göra kommer det gå lättare på ridbanan också.

Idag ska Emma rida henne så jag är helt hästledig. Dock ska jag iväg till praktiken snart för ett kvällspass, som följs av en tidig morgon imorgon. Jag gillar verkligen inte att jobba kväll-dag, men det är bara att finna sig i det när man arbetar inom vården. Ingen vila här inte! ?

img_1219-1

Min bästis! ❤️

/Emma

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Lämna ett svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *