Måndag!

Måndag och ny vecka, som avslutas med 1 maj! Härligt! Jag börjar min VFU idag, 6 veckor på Näva på sjukhuset står på schemat. Jag är redan superduper-nervös för ”bedside-bedömningen”. Den kan man jämföra med en dressyrtävling, man ska förbereda sig, planera och träna sen är det en 3 timmars uppvisning där du visar vad du kan. Bakom ryggen på dig går det en domare och sätter betyg på allt du gör. Låter kul va? 😉 (Man har hand om en patient under en förmiddag, planerar arbete och utför åtgärder. Som en vanlig arbetsdag alltså! 😛 )

Nåväl! Anki-träningen var inställd idag och jag passade på att ge Mini en två-dagarsvila under helgen. Jag gör det mellan varven så hon får återhämta sig lite. Idag red jag ett jogging-lösgörande pass på utebanan. Det är så härligt att kunna rida där ute nu, innan insekterna kommer. I början av passet var Mini lite styv och ville helst springa fort med halsen rakt upp, men efter lite arbete med att lossa sidorna, flytta för sänkeln och massor av övergångar så blev hon riktigt fin! När jag rider de här passen så har jag medvetet halsen och nosen lägre än normalt. Mini vill antingen spänna överlinjen och släppa ryggen, eller så böjer hon in huvudet och släpper stödet. Jag vill ha henne i ett mellanläge, där hon är loss över ryggen men med ett stöd i bettet.

Jag fick en väldigt härlig känsla i henne idag, och hon kändes pigg och glad! I morgon ska jag rida ett liknande pass och på onsdag får hon gå en sväng i skogen. Nästa vecka är det tävlingsvecka igen, så då får vi börja slipa på tävlingsformen. Kul!

IMG_5591En bild från ett par veckor sen!

//Emma

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Lämna ett svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *