Hej på er!

Här kommer en liten snabb uppdatering från Göteborg. Idag ska jag, min karl, syrran, hennes man och mamma på GHS. Det ska bli jättekul!

I förrgår red jag alla ponnyerna på utebanan. Rainy, Elton och Montana. Det är fantastiskt underlag på utebanan där ute nu, riktigt kul. Rainy har varit lite svårare för Ellen just på utebanan så jag trimmade honom litegrann där. Han skötte sig riktigt bra.

Montana var riktigt fin, jag fortsatte på det jobbet jag gjorde senast. Då red jag en del slutor i högervarvet för att få in höger bog intill kroppen. En annan övning som var tipp topp var förvänd sluta i vänster varv, det var inte helt lätt men gjorde susen!

Elton var lite småstyv så honom fick jag rida mycket lösgörande på. Något som är mindre kul är att min axel, som jag skrev om för väldigt längesen att jag har ont i, den blir sämre när jag har ridit 🙁 Jag rehabar för fullt och drar i gummiband varannan dag ungefär och har börjat skriva upp ungefärlig smärtgrad och vilka dagar jag har mer eller mindre ont. Jag ser samband mellan när jag har ridit och att jag då dagarna efter har mer ont än annars.. Jag får kämpa vidare med rehaben!

Vi kanske ses på GHS ??

   
 
Efter ridningen var det påskfika!

/Maria 

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Lämna ett svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *