Framtiden?

Igår var det dags för träning för Anki igen. Jag berättade lite hur jag har känt efter Hagfors och hon förstår mig till fullo. När jag har pratat med henne tidigare om försäljning så har hon märkt på mig att jag nog egentligen vill fortsätta ett tag till. Men nu är det annorlunda och hon stöttar mig fullt ut.. Precis som hon sa, det tar lite tid innan det landar hos en och till dess man känner att ”jo men nu känns det rätt att sälja”.

Vi skulle ju gärna se att han hamnar i Värmland, helst till en junior, men det är ju inget krav såklart. Vi pratade också om att han är så okomplicerad, man kan ta med honom överallt och han trivs så länge han får mat och en hage att gå ut i. Man kan lasta honom själv och han är snäll att ha med till nya platser. Han är en jäkla guldklimp helt enkelt!

Igår när vi tränade så släppte vi pressen lite. Vi lade nivån på St: George/Intermediaire I istället för piff och puff-klasserna. Vi gjorde lite svagare slutor än det är i de svåraste klasserna och det gör han ju superbra. Det var så skönt att göra ett positivt pass, där jag inte behövde pressa honom. Det behövde både han och jag!

Håll gärna utkik efter en gullig familj med en mjukt ridande tjej/kille. Jag önskar mer än allt annat i världen att Arras vore 5 år igen <3

arras 1arras2

/Maria

3 reaktioner på ”Framtiden?”

 1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Elin skriver:

  Jag är helt säker på att det finns någon duktig tjej/kille därute som kommer uppskatta din guldklimp lika mycket som dig! Håll modet uppe i ditt svåra beslut!

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798
 2. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Linn skriver:

  Åh! Maria, kan inte du mejla/smsa mig på Linn.hultgren@hotmail.com eller 0703843189. Försökte hitta kontakt uppgifter till dig men lyckades inte.

  Med vänlig hälsning, Linn Hultgren

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798
 3. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Sanna Blomkvist skriver:

  Åh, förstår att det inte var ett lätt beslut, JAG blir helt gråtig av tanken på att du ska sälja Arras! Men jag tror också att alla som har läst ett endaste inlägg här på bloggen (även om man inte har mött dig/er i verkligheten) direkt förstår hur mycket han betyder för dig och att du gör det bästa för er båda. Håller verkligen tummarna för att det perfekta hemmet dyker upp!
  Kram!

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Lämna ett svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *