Ny sko!

I morse fick Mini en alldeles egen specialdesignad sko. Hon fick en spruta med lugnande, och den tog betydligt bättre än när jag gav henne innan klippningen i vintras. Anledningen till att hon fick det nu var att hon skulle varmskos, i och med att skon skulle passa precis, samt svetsas. Det har hon aldrig varit med om förr, så vi tog det säkra före det osäkra!

Så här fin sko går hon med nu:

 
Det är även sidokappor runt om på hoven, så den trycks liksom ihop. Man kommer se att den hoven kommer vara mindre sen, men det skulle inte spela någon roll.
I väntan på hovis, med en trött Mini:

  
Nu på kvällen har jag faktiskt ridit! Himlans kul, jag har inte ridit sen Mini blev halt för veckor sen. Nu red jag en liten ponny som var väldigt trevlig, men som visst har lite egna åsikter ibland! 

Mini stod och kikade lite från sin hage som ligger precis bredvid utebanan. Hon har verkligen kommit till rätta nu, och stod lugnt ute och betade till halv åtta ikväll. Skönt!!

 
//Emma 

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Lämna ett svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *