Bra helg!

Hej på er. Hoppas ni haft en fin helg!

Jag tänkte ge er en kort uppdatering om hur det gick idag. Anki kunde tyvärr inte närvara på framridningen så jag försökte memorera känslan jag fick igår och hennes ord ekade i mitt huvud. In med högerbogen, driv fram vänstersidan, sitt ned med vänstra sittbenet.

Jag red fram i ungefär 50 minuter och det blev en lagom lång uppvärmning. Arras kändes mjuk, jag visste att jag var tvungen att peppa honom ganska ordentligt. Jag måste ha riktigt bra snurr och energi i honom för att passagen och piaffen ska fungera på banan. Har jag för långsamma ben i honom, ja då får jag inte upp honom i passage. Det är en skör balansgång det där!

Inne på banan hade jag inte riktigt lika lätta ben som igår, passagen blev lite seg. Jag försökte tänka på att verkligen sätta honom lite extra på bakbenen, det gjorde att det blev ett litet missförstånd, han stannade nästan till i passagen när jag menade att han skulle sätta sig lite extra på bak. Piaffen var okej, inte riktigt lika bra som igår men ändå helt okej. Mycket bättre än Lidköping!

Vi lyckades sätta bytena i varje, trots att det krånglade på framridningen, saxen i galopp blev riktigt bra. Jag missade tyvärr sista galoppökningen och bytet där Arras bytte flera meter innan mig. Jag hörde hur han höll andan hela ökningen! Som det känns nu så är det piff och puff och övergångarna som vi ska fortsätta att fila lite extra på, förutom allt annat som såklart kan utvecklas och bli bättre.

Idag var det alltså en Intermediaire IB vi red, vår andra någonsin och vi landade på 61,4%. Vad domarna skrev och film kommer imorgon 🙂 Jag är supernöjd med Arras.

Bilderna är tagna av Amanda Nelander, tusen tack!

Supermycket grattis till Hanna Walfridsson från Torsby som kom tvåa i Intermediaire IB med Soraya. Hanna är med i Opel Cup. Jag vill även gratulera Erika Hassellund med Simson från RS Grums som kom trea i Intermediaire I, samt Camilla Carlsson med Pikachu från Hammarö RF blev fyra i samma klass. Nina Lundin och Dexterous kom femma i lördagens St:George.

Heja Värmland!/Maria

2 reaktioner på ”Bra helg!”

 1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Emma skriver:

  Kul att ni också hade en bra helg! 🙂 Vi var också i Hammarö för att rida juniorprogrammen och min mamma (som följer er blogg slaviskt) blev så lycklig och lite starstruck över att hon fick träffa och prata med både dig och Anki, haha! (Det var vi som också hade en Warsteineravkomma). Det var även roligt att höra Anki i verkligheten – hennes röst låter precis likadan som på träningsfilmerna ni lägger upp!

  *** Antispam disabled. Check access key in CleanTalk plugin options. Antispam service cleantalk.org. ***

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798
  1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 dressyrsnack skriver:

   Men vad roligt!! Jag hörde att er häst kallas för ”kommunalarbetaren” (stämmer det?) och det smeknamnet stämmer så otroligt bra in på Arras också. Man måste verkligen övertyga honom om att ta i lite till och gör inte många knop extra i onödan 😛 Anki berättade att hon hade träffat er/ din mamma? Hon tyckte det var kul!

   Grattis till dina prestationer i helgen, hälsa din goa mor 🙂 /Maria

   Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Lämna ett svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *