Det finns så mycket mer!!

Arras är 17 år nu men han slutar aldrig att förvåna. Det finns så mycket i den där hästen och jag tycker att han verkligen blommat ut nu på senare. Det är så himla synd att han är så pass gammal för jag märker för varje träning att det finns ännu mer i honom och vi utvecklas verkligen tillsammans fortfarande. Han är underbar den där lilla röda!

Idag hjälpte Anki oss med piaffen och jag överdriver inte när jag säger att han gjorde den bästa piaffen någonsin. Mycket mer på stället, mer energi. Vi har ju fått stryka Arras medhårs under många pass genom åren, vilket förmodligen påverkat vår träning och vår utveckling. Kanske har det varit bra och allt har fått ta mer tid, då har Arras å andra sidan inte varit skadad i princip något alls under 17 års tid.

Jag önskar så mycket att Arras var 10 år och att vi hade många många år framför oss. Älskade Arras….

Idag red vi bland annat igenom Intermediaire B och det gick helt okej. Imorgon kommer jag att rida ett lösgörande pass, så att vi får en bra och positiv känsla. Anki sa att hon eventuellt kommer ut till Hammarö på lördag för att hjälpa mig på framridningen och jag hoppas så otroligt mycket att hon kommer dit. Hon kan få oss att höja oss några pinnhål till och det vill vi ju. Jag hoppas att vi kan få till de svårare sekvenserna i helgen, speciellt piaffen.

Piruetterna till höger är ett litet bekymmer, där petar han ut vänster bak istället för att sätta under sig det. Jag måste tänka på att runda till högersidan och få in höger bog intill kroppen. Gör jag inte det petas det vänstra bakbenet ut istället för in under kroppen. I övrigt så är det just piaff och passage som är lite knivigt, och övergångar. Det handlar om styrka och teknik, inte helt lätt!

Det blir en spännande helg 🙂

IMG_4600

/Maria

2 reaktioner på ”Det finns så mycket mer!!”

 1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Ellen skriver:

  Ni är så fina ihop, ett riktigt ekipage!

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798
  1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 dressyrsnack skriver:

   Å tack snälla 🙂 <3

   Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Lämna ett svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *