Film från debuten!

Här har vi debuten i Intermediaire IB. Piaffen och därmed övergångarna, piruetterna och missen i sista galoppökningen med bytet var det som vi tappade poäng på. Piafferna är ju ganska så katastrofal men det är fasen så svårt att få till det inne på banan. Bakbenen är lite längre bakom kroppen än när man sitter hemma och tränar oftast så faller ju Arras isär en liten smula när vi är inne på banan jämfört med framridningen. Inget spö som man kan ta hjälp av har man heller. Jag lovar att jag försökte verkligen, haha. Det är nog också så att Arras måste vänja sig vid att det ibland kommer piaff och passageinslag på banan. Jag tror att det kommer underlätta!

Det där med piaff och passage är ju nästan som nya gångarter som man ska försöka få till. En del har lätt för det och andra lite svårare. Arras har väldigt svårt för piaffen och vi började öva på den väldigt sent och alldeles för sällan. Jag tror dock att vi kommer att få till den bättre längre fram. 

Vi pratade om det på läktaren, ofta så har nog hästarna lätt för det ena eller det andra. Få hästar har superlätt för både piaff och passage. Passagen kan vi också få till bättre, mer energi, mer spänst, mer kadens. Här fick vi mest 6:or på de sekvenserna.

Snälla Lena Mårtensson hade oss på 61,2% trots alla fyror och tvåor, det tackar jag för 😉

/Maria

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Lämna ett svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *