Elin och Chantelle

Elin och jag har tävlat mot varandra sedan våra hästar var bebisar. Eller iallafall sedan de var fem år gamla. Vi har följts åt under 8 år och är inne på vårat 9:onde år på tävlingsbanorna ihop. 

Det är alltid kul när Elin är med och vi brukar checka av så att vi anmäler oss till ungefär samma tävlingar. Elin ska vara med i samma klasser som mig i helgen. Chantelle är en superfin häst som rör sig kanonbra! Hon kan dock sprattla bort sig ibland men när hon får till det så haglar toppbetygen. 

Jag håller en tumme för mig själv och en tumme för Elin i helgen. Sedan vill jag ju hålla en tumme för min tränare också såklart…eller en tå.

/Maria

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Lämna ett svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *