Fredag och lov för kidsen!

Nu är det fredag, wiho! Och eleverna har lov till veckan, vi lärare jobbar måndag till onsdag och är lediga torsdag, fredag nästa vecka. Det passar perfekt eftersom jag ska tävla nästa helg, då kan jag packa och greja i stallet hela dagarna om jag skulle vilja.

Idag har det varit världens värsta regnväder i Karlstad. Det brukar vara hyfsat ljust på morgonen när jag åker till jobbet men idag var det riktigt mörkt och ruggigt. Då finns det ju inget bättre än att komma till ett ljust stall fullt med varma och goa hästar. Eller hur?

Idag skulle Elton ridas och Arras promeneras. Imorgon ska jag följa med Hanna, Elton och hela den skaran till Filipstad där det är DM i dressyr för ponnyer. Elin ska skutta lite på Arras, än så länge får vi inte hoppa större hinder i ridhuset men det är okej att hoppa små hinder och trava över bommar. Det gissar jag att Arras kommer tycka är jättekul.

Elton är piggelin nu, även han klippt och riktigt på tårna. Jag tycker att han är perfekt att rida nu när han är så laddad, men för Hannah är det inte optimalt. Vi hoppas att han taggar ner något inför imorgon för idag var han lite skvättig för småsaker och lite ”tittig”. Dock var han väldigt fin att rida för övrigt. Jag fick träna mycket på fattningar från trav till galopp på rakt spår. Men Hannah vill han peta upp rumpan och nästan göra som ett litet bocksprång i fattningen. Han kan göra så när han är sådär laddad, så jag tränade på att han skulle sätta sig ordentligt i fattningarna och göra dom samlat!

När benen är leriga brukar jag försöka borsta om det är torr lera. Är det blöt lera brukar jag spola ordentligt och sedan torka med en handduk!

IMG_4119.JPG

IMG_4120.JPG

IMG_4121.JPG

IMG_4123.JPG

Elin och Mini mötte vi i dörren!

/Maria

2 reaktioner på ”Fredag och lov för kidsen!”

  1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 cornelia skriver:

    Okej VAD använder ni till Eltons svans?! Den är kritvit och det är höst, regn och lera? Så ser inte ”min” svans ut… är väldigt imponerad och lite avis 😉 jag köpte hööks silverschampo och det är i princip värdelöst.

    Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798
  2. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Christine skriver:

    Hej! Eltons svans är faktiskt ganska lätt att hålla vit, han rullar sig inte gärna när det är lerigt i hagarna. Men sedan har han också täcke på sig nästan jämt, både inne o ute, vilket ju hjälper till att hålla honom vit för övrigt. Köper jättebra skimmelprodukter hos Joanna Freme på Xtremhorsemakeover, kolla deras hemsida!

    Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Lämna ett svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *