Strömsholm imorgon!

Imorgon ska jag och Arras, syrran och pappa åka till Strömsholm. Jag känner mig laddad och hoppas att Arras också är det (lagom mycket). Första starten på året är alltid lite speciell. Det var ju ett halvår sedan vi tävlade sist och då kan det bli lite hejkon bejkon utan att det skulle vara konstigt.

Idag red jag i ridhuset och försökte få Arras loss och mjuk. För oss är det slutan till vänster i trav som är svår, då blir Arras för rak och ostadig i kontakten om jag försöker få till mer böjning och tvättning. Serierna vart inte så bra idag, han blev laddad och försökte förekomma mig, han ville helst byta i varje. Det är ju risken när man börjat träna på bytena i varje. Jag hoppas att Arras kan hålla sig på mattan imorgon och jag ska göra mitt bästa. Det kan bli lite tjoflöjt med serierna, jag tänker dock inte göra dem på framridningen, kanske att jag gör någon enstaka och jag planerar att lägga in skritt mellan bytena så att han fattar att han ska vänta!

Vad jag kan se på resultatlistan så verkar det som att en del hästar spökar bort sig lite, och det är ju lätt hänt såhär i början av året. Jag har checkat hur banan ligger, åt vilket håll så att säga, så jag vet hur jag ska visualisera. Det känns alltid tryggt när man varit där förut. Jag minns för några år sedan när vi var där såhär på vårkanten, vi skulle tävla en Msv A och Arras var överladdad, bockade och var som en raket.

Jag hoppas att vi kan få till en bra känsla imorgon, jag spekulerar inte i några procent. Det är viktigt att jag rider noggrant, att jag tar tillvara på hörnen, det ska vara roligt också eller hur?

20140329-170425.jpg

20140329-170433.jpg

/Maria

En reaktion på ”Strömsholm imorgon!”

  1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Denise skriver:

    Härligt det ser ut med en fika i vårsolen 😀

    Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Lämna ett svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *