Duktig idag!

Mini fick vila igår, hon hade vart lite trött i tisdags när Tina red. Hon har inte haft en riktigt vilodag på ganska länge, så det var nog på tiden! (Jag har inte suttit och ridit dressyr 7 dagar i veckan om någon nu tror det, men hon har blivit ”aktiverad” varje dag.)

Idag red jag i ridhuset och hon kändes riktigt fin tillslut! Jag värmde upp med att rida i låg, rund form för att få loss ryggen ordentligt. Mycket övergångar i den formen, och hon ska även kunna hålla den formen i galopp. Mini har så kort rygg så hon blir lätt spänd. Det märks inte alltid på henne, utan jag får vara väldigt uppmärksam på tecken på spändhet.

Efterhand höjde jag upp formen på henne och började rida lite skolor på medellinjen. Upptäckte att när jag rider höger öppna kan jag utan problem titta rakt fram. När jag rider vänster öppna, har jag jättesvårt att titta rakt fram! Jag tittar fram någon meter, sen måste jag titta ner på hästen. Diagnos på det?!

Galopp- och travslutorna blev helt super idag, riktigt i uppförsbacke och med fin böjning. Vi fick till ett riktigt fint byte efteråt med, rakt och lugnt.
Avslutade med lite piruettarbete, som jag inte har gjort på ett tag. Det kändes bra, och jag kunde påverka sidorna lite mer utan att hon ballade ur.
Efter passet kunde jag gå med henne på utebanan, och hon var helt lugn! (Sist jag gick där fick jag gå in med henne – galen!) Det var väldigt bra underlag där nu, så jag ska nog passa på att rida där under helgen. Tyvärr blir det väldigt hårt och stenigt där när det blir varmare, så man får passa på nu när det är lite fukt i backen.

20140327-204747.jpg 20140327-204800.jpg 20140327-204813.jpgVärldens sötaste och gossigaste öron?! 🙂

//Emma

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Lämna ett svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *