Sent!

Ja för mig och Arras blev det inte lika tidigt som för Emma och Mini. Jag är ju mer en morgonmänniska än kvällsmänniska men tyvärr börjar jag såpass tidigt att jag inte hinner rida på morgonen. Istället blir det kvällsridning får vår del!

I måndags när jag kom in i tältet var ju 7 ekipage, inte optimalt direkt. Idag var det lite bättre på den fronten, jag och ett ekipage till, lyx. Arras var pigg idag, pigg och fin tycker jag.

Vi gjorde mycket skolor och när det kom till galopparbetet jobbade vi med lite piruetter. De kändes ganska enkla idag, när vi övar det nästa gång i ridhuset tänker jag lägga dem på medellinjen mot spegeln, i de svåraste klasserna ligger piruetten där och det är en riktig utmaning!

20140122-211720.jpg

/Maria

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Lämna ett svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *