Länktips!

Det har kommit en ny sökmotor för ryttare och hästägare som är väl värd att kika in på! Än så länge är bara Värmlands län inlagt, men med tiden är det tänkt att hela Sverige ska finnas med.

logo-2

Grundidén föddes för ett år sedan, att skapa ett hovslagarregister! 
Idén jag hade var att gör ett register för hästägare och ryttare. Tanken var att man lätt skulle kunna hitta en hovslagare.
Eftersom jag själv är hovslagare och tyvärr har fullt i min kundkrets så bollar jag alltid vidare kunder till nästa hovslagare. Inte alltför sällan har även den hovlagaren fullt så hon/han skickar vidare till nästa. Så håller det ofta på tills kunden så småningom hittar någon som har tid att sko hästen. Tyvärr kan detta ta tid vilket i första hand dessvärre drabbar hästen.
Tanken med sidan är att Ni går in söker hovslagare i Ert län. Ni får då upp en lista över vilka hovslagare som finns i länet, de är gröna el. röda beroende på om de tar på sig kunder el inte. Ni klickar på hovslagaren och får all info ni behöver t.ex. vart hon/ han utgår ifrån, vilken utbildning hon/han har m.m. 
Senare under hösten skenade mina idéer iväg, varför inte göra en sida där allt finns? Hovslagare, shoppar, seminstationer, foder etc. Det mesta som har med häst att göra!
En sida där man enkelt kan gå in och söka det man behöver inom det område man befinner sig! 
Den här testsidan är till för att jag vill ha feedback, är det bra/dåligt, vad saknas? Är sidan för krånglig att använda? 
Ja det som poppar upp i Era huvuden, för det är Ni som ska använda den! 
Per Wilhelm / Svehov – en sökmotor för ryttare och hästägare

http://www.svehov.se

//Emma

En reaktion på ”Länktips!”

  1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 agnes skriver:

    Supersmart!

    Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Lämna ett svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *