Vad händer nu?

Jag kan meddela att jag bara har en tävling kvar. Jag har inte kikat så noga, men Anki nämnde Örebro och någon tävling som var långt bort, (Falkenberg?). Jag känner att jag inte vill åka så långt, därför får Örebro bli min sista tävling för året.

Jag ska dit en dag och rider då en Intermediaire I sista helgen i september. Jag ber till någon ovanför mig att Arras päls inte har blivit allt för grotesk innan dess!

Förra året red vi en St:George sent på hösten i Örebro, det gick käpp rätt och var nog det sämsta vi presterat på flera år. Jag hoppas att vi kan avsluta en riktigt bra säsong på ett mer lyckosamt sätt i år!

/Maria

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Lämna ett svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *