Uteritt!

Ja man får verkligen passa på att rida ut, speciellt sådana här dagar! Idag var det nån minusgrad, vindstilla (!!) och strålande sol! Jag måste erkänna att det var ett bra tag sen Mini var i skogen (med ryttare på). Hon har ju var halvgalen sista tiden och jag har inte haft nån större dödslängtan, så vi har hoppat skogsritterna.

Men idag hade jag bestämt mig! Nu eller aldrig… Jag tog dock det säkra före det osäkra och stoppade kandaret i munnen på henne.

Vi började med två varv i trav innen i tältet, där jag konstaterade att hon var pigg och på hugget. Men vi stegade ut i skogen ändå.

Vid första backen krullade hon ihop sig och spände upp hela ryggen. Nä, jag hoppar av tänkte jag lite i panik. Kändes som jag satt på en bomb som när som helst skulle explodera, och när den gör det, då sitter jag inte alls kvar! Men där blev jag faktiskt arg på mig själv, och tänkte att vad tusan jag ska väl klara av att rida ut! (Jag fick en bild av en fälttävlansryttare i huvudet, och blev lite modigare igen)

Resten av ridturen gick bra, hon var piggare än piggast men väldigt snäll! Det blev ingen galopp dock, men det var ganska hårt ute så det gjorde väl inget.

En egenhet hon har ute i skogen är att hon leker hopphäst över varenda vattenpöl (eller skugga) som finns. Och man vet aldrig om hon ska hoppa eller gå igenom förrens i sista sekund. Vilket resulterar i att jag aldrig någonsin är beredd på vad hon bestämmer sig för… Jag tror min häst vill vara hopphäst istället

Hon är ganska rolig ibland… 😀

// Emma

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Lämna ett svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *