Gårdagens Mini!

Första ridpasset på över en vecka! Kändes helt okej faktiskt. Vi gjorde mest ”basic stuff” för att kolla av läget. Jag ville kolla så att hon var loss i båda sidorna (det var hon), att hon svarade fram (det gjorde hon) och att hon svarade tillbaka, dvs halvhalter (det gjorde hon inte…).

Hon var ganska så taggad och jag gjorde inget jätteavancerat med henne, men hon fick inte gå in igen utan att ta halvhalterna och vänta på mig. Som tur var så lossnade det ganska snabbt efter lite konsekvent ridning, och hon kändes fin-fin i slutet.

När jag har möjlighet att vara i stallet tidigt dagen efter, så brukar jag linda benen med Back on track-paddarna. Jag vill helst inte att hon ska gå ut i hagen med dem, dels för att det är så lerig och dels för att jag är rädd att de ska gå upp.. Lite nojjig kanske, har ju aldrig hänt vid ridning, men man vet aldrig!

Och med nya täcket på, ser Mini ut som en reklampelare för BoT!

Sur-Mini kaxar sig mot Liten Vit på andra sidan!

// Emma

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Lämna ett svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *