Om Emma

Hej!

Jag heter Emma Andersson och även jag bor och är uppväxt här i Karlstad. Jag började rida vid 3 års ålder, och jag fick min första ponny när jag fyllde 11.
I dressyr har jag tävlat upp till Msv A:1 med segrar och placeringar, samt startat St George.
Jag arbetar heltid som sjuksköterska på Centralsjukhuset i Karlstad och har relativt nyligen flyttat till en hästgård strax utanför Karlstad, där så småningom hästarna ska bo!

Minardi var ett sto, född -05, e: Florencio I – D-day. Jag fick ”Mini” som utbildningshäst när hon var 3 år och har ridit in henne själv. Ett år senare köpte jag henne.
Vi har deltagit i kvalitén och 5-års breeders på Flyinge.
Mini och jag tävlade upp till St George med 66% som bästa resultat. Mini fick tyvärr somna in den 3:e oktober, 2017 efter ett mycket snabbt sjukdomsförlopp som ingen kunde förutse. Min stjärna, min bästa vän, min älskade häst finns inte mer, men finns för alltid med mig i mitt hjärta. Jag har henne att tacka för allt. Min Mini.

Buskhagas Firozi hittade in i våra liv drygt en månad efter Minis bortgång. ”Fiffi” är född 2015 och är e: Blue Hors First Choice – Tailormade Temptation – Davignon I – Master.

Fiffi är nu såld och bor i Järna hos Therese!

Nu bor Lalle hos mig, han heter egentligen Lanvin OC e: Heston for U – San Remo. Han är 3 år och en väldigt trevlig herre! Vi har bara känt varandra en kort tid (han kom i slutet av oktober -19), men jag hoppas att vi ska trivas ihop!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *