10 reaktioner på ”Framridningsbilder”

 1. Jättefina bilder! Har inget att peka ner på förutom att de inte är lika stora som när du eller din far tar bilder Maria.

  Arras är så fin! <3

  1. Fotografen hälsar att det beror på hur stora man vill göra dom i inlägget. Tro mig, det kan bli huur stort som helst! 😉 /Emma

   1. Självklart är det så Emma men som sagt, personligen föredrar jag storleken på Maria och hennes fars bilder men det viktigaste är självklart det man fotograferar inte själva storleken.

    Brukar själv hålla mig till RAW som bildinställning på min Canon kamera och sedan beskära bilderna efteråt.

    1. Jag förstår faktiskt inte vad du menar, för på min dator så är alla våra bilder exakt lika stora. Jag beskär oxå bilderna efteråt, i den mån det behövs. Men sen drar, både jag och Maria, ner procenten från 100 till 60 innan vi publicerar, annars tar bilderna över bloggen, plus att det kan bli väldigt tungladdat. //Emma

     1. Jo, på datorn på jobbet tex (widescreen, 21 tums skärm) är bilderna gigantiska och vi är något breda ( 😉 ). På min laptop, 13 tums skärm, så är iaf våra bilder lika stora/små. Har väl med bildupplösningen på datorn att göra! /Emma

 2. Riktigt fina bilder!
  Va använder ni för kamera?
  Den ja har går inte att fota mä i ridhuset, blir jättemörka…

  1. Jag har en Canon EOS 450 med ett zoomobjektiv som jag inte riktigt kommer ihåg vad det heter. Sen har jag på väldigt högt ISO-tal och pillar lite med de andra inställningarna, så brukar det bli bra. Sen är jag en stark vän med Photoshop… 😉 //Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *