Ankiträningen som körde slut på oss!

Jahapp då har man blivit påmind att man lever. Och att man faktiskt har muskler som går att använda, det har jag glömt/förträngt! Hur gick det då?

Jo Arras gick faktiskt riktigt bra idag. Först kollade vi bara läget, checkade formen och såg till att Arras var så kvick i bakbenen som vi ville. Vi höjde samlingsgraden efter hand. Det gick ganska snabbt för Arras var på hugget! Vi kollade av slutorna i trav och galopp för att efter en stunds träning börja arbeta med saxen i galopp. Jag fick lite tips och idéer på hur jag kan gå till väga. Bland annat vill jag börja saxen för tidigt. Till slut fick vi till en sax som blev riktigt bra.


Vi påbörjade lite piruettjobb när Arras tillslut började bli lite trött i bakbenen(mjölksyra) , vi fick till några riktigt fina för att sedan lägga ned formen och avsluta passet. Imorgon blir det ett joggingpass för honom.

/Maria

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Lämna ett svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *