Idag!

Idag red jag i ridhuset med Mini, med fortsatt fokusering på gårdagens träning.

Allt kändes lättare idag!

Hon kändes riktigt loss och fin i sidorna och hon var PIGG!

Jag red lite travöppnor för att kolla av om gårdagen hade haft någon effekt, och jo, det kändes bättre. I höger öppna vill hon inte gärna ta halvhalten på yttertygeln och spänner då upp sig och vinglar. Jag fick då ställa över till en förvänd sluta, för att sen gå tillbaka till öppnan. Efter ett par gånger så funkade öppnan kanon. Idag räckte det med en förvänd sluta, sen fick vi till en riktigt bra öppna! Det tar sig!

Galoppen kändes också mycket bättre idag. Jag har haft lite problem med övergångarna galopp—>skritt, men jag har nog varit lite för snäll när det gäller genomsläppligheten och halvhalterna tror jag.

Hon ska vara kvar i ställning trots att jag tar en halvhalt på yttertygeln!! (Kom ihåg det, Emma!)

Idag gjorde hon iallafall jättefina övergångar, samlade och kvar i form. Dvs när jag red korrekt innan!

I morgon blir det en tur i skogen för oss!

Mat, vatten, björkris, boll. Kan hon var mer än nöjd?!

// Emma

En reaktion på ”Idag!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *