Tävling?

Jag har legat lite lågt på tävlingsfronten nu. Dels visste vi ju inte om Minis utslag var smittsamma (det visade sig med största sannolikhet att dom inte var det), sen har hon ju inte vart på topp.

Men vi är iallafall anmälda till Hammarös regionala tävlingar den 11:e september. En LA:4 och en MSVC:2. Beroende på formen så kanske vi bara rider en klass, och då blir det MSVC:2 isåfall.

Jag är iallafall väldigt taggad, det är kul att tävla! Men det viktigaste är att hästen vill och är med på noterna. Jag skulle aldrig tävla för ”tävlandets skull” och känns hon inte bra innan, så åker jag inte.

Det är lite synd att säsongen här uppe (nu låter det som om vi bor i Norrland) inte är så lång, efter oktober är det svårt att hitta tävlingar. Sen börjar det inte förrens i mars igen, det blir långa uppehåll. Men till vintern ska vi eventuellt dra ut lite vargtänder, så det kanske bara är bra för oss!

// Emma

4 reaktioner på ”Tävling?”

    1. Hejsan! Jag åker aldrig själv när jag ska tävla, även fast jag nog skulle klara det, så är det väldigt skönt att ha med någon som kan hålla i när man sadlar och hjälper till att bära grejer och ta av skydd etc. När jag tränar hos Anki kan jag åka själv emellanåt. Men just på tävling har jag alltid med någon som hjälper till!! /Maria

    2. Och jag åker heller aldrig själv! Dels är det väldigt tråkigt att göra det, sen finns det inte en chans i världen att jag skulle få på sadel på mitt yrväder! 😀 /Emma

  1. Bor i södra norrland, tävlar bara på lokal nivå nu i dressyr men min sista tävling har varit nu den 21 augusti. Var någon tävling i September som blivit inställd så våran tävlingssäsong är inte så lång 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *