Sammanställning!

Som den tävlingsmänniska jag är så tycker jag att det är intressant att gå tillbaka och se hur det gått under året. Jag har nu sammanställt mina resultat hittills i år. I vintras hade jag som mål att starta Intermediaire, och när man startar en svårare klass så vill man ju gärna få godkända resultat, men ibland skiter det sig och då är det bara att ta nya tag. Senaste starten i Hagfors lyckades vi få nästan 65% trots en del missar, det är helt overkligt och sjukt kul tycker jag!

Jag tycker inte att vi haft ett enda bottennapp i den nya svårare klassen och jag är nöjd och stolt över vad vi gjort i år. Jag hoppas på att vi kommer att få vara friska båda två så att vi kan fortsätta att träna och tävla som vi gjort! Det enda bottennappet enligt mig i år, är i Sunne där vi inte alls lyckades. Men så är det ju ibland, varken jag eller hästen kan vara på topp jämt. 

Lidköping 16/4 

FEI Prix St: Georges – 63.24%

Hammarö 29-30/4

Medelsvår A:1 – 65.5%

FEI Prix St:Georges – 65.7%

Intermediaire I – 63.94%

Örebro 14-15/5

FEI Prix St: Georges – 64.38%

Intermediaire I – 64.11%

Sunne 5/6

FEI Prix St: Georges – 62.89%

Mariefred 9-10/7

FEI Prix St: Georges – 64.82%

Intermediaire I – 63.15%

Hagfors 23-24/7

FEI Prix St: Georges – 64.91%

Intermediaire I – 64.82%

/Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *