Dagens ritt

Idag hade jag tänkt att rida ett dressyrpass med bommar, men så blev de inte. Jag red först ut en sväng eftersom det var riktigt skönt i skogen (i skuggan). Jag gick en sväng mot uteridbanan, men där kändes som att ligga i en tekpanna. Jag gick istället in i ridhuset och där kändes det som att vara i en varm kastrull med ångande vatten 😛

Jag valde kastrullen och red ett relativt kort pass. Arras kändes helt okej, fortfarande lite stel i höger sida och ville inte riktigt ta stöd i vänstertygeln. Jag red även idag en del förvända slutor speciellt i vänstervarvet. Jag tyckte att det löste mitt problem ganska bra faktiskt.

Imorgon är det dags för Ankiträning och det är bra, för jag behöver inspireras! Jag är riktigt hoppsugen så jag funderar på att hoppa lite i veckan. Jag provade huvan för första gången, och den satt riktigt bra. Men har man en häst med stort huvud, så blir den för liten.

Efter passet, det var grymt svettigt idag!

/Maria

4 reaktioner på ”Dagens ritt”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *