Tillbaka till verkligheten!

Idag red jag ett litet dressyrpass igen. Arras har ju fått tagit det lite lugnt i veckan efter tävlingen. Jag red ett inte allt för hårt pass där jag ville att Arras skulle vara mjuk och loss. Jag hade lite svårigheter med att få honom att ta stöd i vänstertygeln, men lyckades någorlunda genom att rida mycket skolor, och förvända slutor i båda varven. 

Jag har inte använt det tränset på bilden på länge och nu när jag satte på det igen så var det helt snett. Jag förstår inte vad som hänt eftersom jag inte bytt hål eller någonting på hela sommaren. Nu fick jag ställa om det helt, knasigt!

Arras biter hemskt gärna på spöet eller bara håller det i munnen.. Söt.

Vi skrittade fram ute!

Arras såg nöjd ut efter dagens pass!

/Maria

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *