Förvaring – Ordnat kaos!

Alla som står uppstallade i vårat stall har ett var sitt skåp. Skåpet är så högt så att jag behöver egentligen dubbla stegar för att komma högst upp i skåpet. Vi har som ni ser små fack som väldigt djupa och totalt värdelösa för att de är för smala. För att få tag i det längst in måste man dra ut alla grejer och det är ju bökigt eftersom man oftast har bråttom!

Jag har ett ordnat kaos kan man säga. Det ser stökigt ut men jag har koll på vart jag  har allt. Det jag har i skåpet är ungefär 1/10 av alla hästgrejer jag har. Täcken har jag liggandes i en bod där vi hänger upp täcken som ska torkas, där ligger cirka 10 täcken. Förutom boden och skåpet så är mamma och pappas hus en (enligt dem) ”soptipp”, med flertalet kartonger med täcken som pappa så duktigt märkt upp med ”vintertäcken”, ”övrigt” osv. 

Jag borde verkligen sälja massor av grejer… Kanske ska passa på när jag har bloggen och massor av hästnördiga läsare 😛

Vi har ju precis stått på Segerstad men kommit hem till Sörmon, så schabrak och massor av annat finns nu på tvättning, så vanligtvis är det mer knökat med grejer, tro det eller ej!

/Maria

7 reaktioner på ”Förvaring – Ordnat kaos!”

  1. nej nej nej! Jag är SÅ sugen på att köpa hästgrejjer trots att jag inte har häst längre x) Blev lagom utskälld av mina vänner när jag köpte ett träns jag varit så förtjust i (ett lack, med normal nosgrimma, som jag tyvärr inte kunde ha på min häst), efter att jag sålde hästen 😀

  2. Åh, tycker skåpet ser praktiskt ut! Bortsett från dom smala facken då… Men annars så! Ett sådant skulle jag vilja ha faktiskt 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *