Mini – en barnponny?

Jag blev så himlans glad idag. Annika som äger stallet, berättade att det var en 8-årig tjej på besök, som fick leda ut Mini i hagen! Hon hade luffsat så snällt med, hela vägen till hagen. Det är ändå en bit att gå, men min snälla häst hade varit som en gammal ridskolehäst!

Till saken hör, att jag få OFTA höra att min häst är så dum att ta in/ut från hagen. Minst en gång i veckan kommer det folk som påpekar detta. Jag själv har aldrig problem med henne, och får jag det så är det bara att stanna henne och backa några steg, så blir hon lugn igen.

Men nu när hon har stått hos Annika, har hon vart som ett lamm hela tiden. Ingen av oss som har hanterat henne, har haft några problem med henne. På Sörmon är det många olika som ska hantera hästarna, och då kan det bli lite oroligt ibland.

Mini’s framtida yrke?

// Emma

2 reaktioner på ”Mini – en barnponny?”

  1. Du har verkligen en supermysig häst!!!! Glömde säga att jag glömde knäppa upp bensnörena när jag bytte täcke på henne i boxen….hon skvatt bara till lite, sen stod hon så snällt tills jag hade knäppt loss dom!! Saknar er redan!!!!

  2. Håller med! När jobbade i stalljouren på Sörmon ”varnade” alla om mig att Minardi var unghäst, hon var svårhanterlig etc, men jämt när jag gick med henne in och ur hagen var hon hur mysig som helst! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *