Dagens!

Idag red vi för sista gången denna sommaren i Ankis underbara ridhus. Mini var lite seg i början, men lyssnade ändå bra för hjälperna. När hon känns så, brukar jag alltid galoppera igång henne under ganska lång tid. Alltså en ihållande galopp. Gärna i lätt sits, runt fyrkanten. Jag varvar detta med att sätta henne i något mer samlad galopp på volten, kanske ett varv, sen ut på fyrkanten igen.

Efter detta brukar hon ha kommit igång, och jag kan börja jobba med halvhalter och övergångar, för att få henne mellan hjälperna och bli mer uppmärksam.

Vi provade några byten idag, och det gick bra! Hon tog inte hjälpen först, men när hon gjorde det blev det ett rent och bra byte, åt båda hållen. Kul!

Det blev svettigt idag:

Vi flyttade sen hem hästarna till Sörmon igen, lite vemodigt… Men Mini gnäggade glatt åt hästarna när vi gick genom ridskolestallet, hon kanske har en kompis där som hon saknat? 😉

En till bild från idag, här ser man hennes nya pannband lite bättre. I love it! 😀

// Emma

4 reaktioner på ”Dagens!”

  1. Åh, jag är helt kär i ditt träns!! Hur mycket kostar det i nypris med original-pannband och vart har du köpt det? 🙂

    1. Jag har köpt det från en nätbutik (grand-prix.se) men det finns på flera ställen. (Googla Döbert rundsytt) Tyvärr kostar det en hel slant… 4500-5500 kr får man nog räkna med (Och nu vill jag tillägga till min pappa, om han läser det här, att jag köpte mitt på REA!!! 😉 ) // Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *