Dagens pass!

Jag sitter nu på jobbet och tycker synd om mig själv, och passar då på att blogga lite! 😉

Idag red vi ett pass i ridhuset och fortsatte lite med gårdagens övningar. Det regnade ju en hel del och Mini hade stått med flugtäcke ute, så hon var något blöt när jag tog in henne… Hela hästen vibrerade och hon blev jättespänd över ryggen. När jag satt upp i ridhuset så kändes det som att sitta upp på en 3-åring för första gången.. Men det lossnade snabbt som tur var!

Vi provade som sagt lite byten idag med. Det gick helt okej, jag fick byta övning med henne, och då funkade det. Jag har ett par stycken att variera emellan, och ibland hjälper det att bara prova en annan övning så funkar det. Kan ta och skriva ner lite olika övningar vi gör om det vore intressant?

20110715-181847.jpg

// Emma

2 reaktioner på ”Dagens pass!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *