Fina hästar!

Efter min klass var det dags för Intermediaire IB (Svår B:1) och där segrade fina Hohenfels med Anna Haag i sadeln! Det var kul att se live. Imorgon startar jag runt tvåtiden och jag ser att startfältet är riktigt bra. Jag tror aldrig jag mött så fina ekipage på samma gång (jag har aldrig tävlat i Stockholmsområdet tidigare och motståndet är annat än i värmland).

Jag försöker att tänka att jag rider mot mig själv eftersom vi är nybörjare i klassen, och att mitt mål är att ha en bra känsla inne på banan…

Här är resultatet från min klass idag: http://online.equipe.com/sv/class_sections/28349/results

Anna Haag med Hohenfels

/Maria

6 reaktioner på ”Fina hästar!”

  1. Om du såg Ingers ritter på Maestro och Dayro, vad tyckte du om dem?
    Känner inte Inger men känner igen hästarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *