Första starten avklarad i Mariefred!

Jag har nog meetingens tröttaste häst. Hela förmiddagen stod han och sov med underläppen nere i spånet, han låg till och med ner vilket jag aldrig någonsin sett honom göra. Skönt att Arras kan slappna av så på bortaplan!

Jag red fram alldeles lagom lång tid idag, vilket jag är väldigt nöjd över. Jag startade 13.12, 12.20 tog vi ut honom och skrittade 10 minuter. Efter det hade jag cirka 40 minuter att värma honom. Arras kändes jättefin inne på uppvärmningen!

Innan mig var det 20 minuters paus och jag hörde inte att de kallade in mig på banan, när jag förstod detta så red jag bort och när jag var utanför ridhuset så hör jag att domaren blåser i pipan, så det var bara att rida upp på medellinjen!

Arras kändes mycket bättre idag än sist jag tävlade, han var mer energisk och framme till handen. Jag missade en skrittpiruett där han stod över ett steg, men annars skötte vi oss ganska bra. Trots en sömnig förmiddag!

Resultatet landade på 64,82% på tre domare fördelat på 65, 66 och 63%. Med det resultatet hamnade jag två utanför placering! Mycket nöjd med tanke på att det är nationell nivå. Arras känns jämn än så länge i år då jag på nationella tävlingarna har hamnat på 63-65%.

Nu ska vi kolla på Intermediaire IB (Svår B1).

/Maria

19 reaktioner på ”Första starten avklarad i Mariefred!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *