Hopp i Dressyrsnack!

Och nu till lite hoppsnack på dressyrbloggen, jag kan inte låta bli. Hur grym är inte den här tjejen som debuterar i världscupen för att dänga skiten ur hela världseliten. Jag är imponerad!

/Maria

5 reaktioner på ”Hopp i Dressyrsnack!”

    1. hehe nej jag har inte heller någon vidare koll, jag måste erkänna att det var min pojkvänn av alla människor som tipsade om denna nyhet! Tjejen heter Angelica Augustsson 🙂

  1. Jaa herregud va grym hon var, sjukt kul att sånt där kan hända i hoppningens värld. Tyvärr känns det inte genomförbart inom dressyren som bedömmningssport…kanske jag som är trångsynt. Men hoppningen är bättre, river du så river du, i dressyren ska du ha rätt namn osv. Inte enbart så klart, men lite så är det nog tror jag…tyvärr. Jättebra blogg har ni! 😀

    1. Hej Karin! Jag håller faktiskt med dig till hundra procent. Jag vet inte hur många gånger jag har sagt: ”ÅH Varför håller man på med bedömningssport”. Det är jättetråkigt att du näst intill måste ha ”rätt namn”, rätt kontakter, mycket pengar osv. för att lyckas nå toppen. Oftast vet man redan innan tävlingarna vilka som kommer att stå på prisutdelningen..Tack, vad kul att du gillar bloggen!! 🙂 /Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *