Pigg pensionär!

Jag beklagar verkligen att mina bilder är gryniga och oskarpa, jag skyller helt och hållet på min skitkamera! Hur som helst så ville jag bara slänga in en bild på Yoghurt och Lotta. Yoghurt är bland de piggaste hästarna jag träffat, han står i mitt stall och har gjort i flera år. Det är nämligen så att han är hela 25 år gammal!! Han är en krut-farbror utan dess like.

Sedan ville jag även meddela att ibland borde man köpa en trisslott! Hittade ett täcke i ett rum hemma hos mamma och pappa. Jag vann täcket för några år sedan, minns inte när/var/hur, men glad blev jag när jag hittade det! Det är av märket Mark Todd. Bra grejer!

 

Arras ur ett grodperspetiv, inte så smickrande kanske!

/Maria

2 reaktioner på ”Pigg pensionär!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *