En gammal vän..

Alla har väl haft en häst i sitt liv, som man har fastnat lite extra för. Nu tycker jag väldigt mycket om Mini, och skulle inte byta ut henne mot någon annan häst, men min förra pålle, Batseba, kommer alltid att ha en speciell plats hos mig.
Batseba, eller Babben, fanns på den gården jag jobbade på i Ängelholm. Faktiskt så var det Maria som började rida henne, men när hon flyttade hem så tog jag över. Jag hade henne sen i 4 år, och vi tävlade upp tom msv i dressyr.

Babben är världens underbaraste häst och även världens snällaste. Vem som helst kunde göra vad som helst med henne.

Hade jag haft pengar så hade jag köpt henne direkt…

Finaste Bladlusen..

// Emma

2 reaktioner på ”En gammal vän..”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *