Formen är på väg UPPÅT!

Idag red jag tidigt på morgonen innan jobbet. Jag stoppade in det där hemska kandaret som vi avskyr så. Det är ju snyggt och så men Arras gillar ju inte att ha massa ”jox” i munnen.

Anki brukar klaga lite på mig ibland, jag är nämligen bra på att undvika att rida med kandaret, jag rider hellre på träns. Men nu är tävlingssäsongen snart igång och jag måste vänja Arras vid kandaret igen. Det är en helt annan grej att rida på kandar. Det kan gå hur bra som hellst med träns, för att sedan gå bedrövligt på kandar. Därför måste jag använda kandaret lite mer flitigt innan tävling, så att han vänjer sig.


Idag red jag som sagt med kandar och han gick riktigt bra! Formen är på väg uppåt sakta men säkert…

/Maria

5 reaktioner på ”Formen är på väg UPPÅT!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *