Tips för ljudkänsliga hästar!

Det här är Arras när han ska få sina tänder kollade!

En del hästar är väldigt rädda för ljud. Till exempel så har min häst varit väldigt vild i transporten. Han har sparkat och hoppat som en liten kanin under flera år. När det kommer stora lastbilar eller när det regnar kan jag tänka mig att det är öronbedövande att stå i transporten.

Ett tips för hästar som är extra rädda är att köpa en sådan mössa som Arras har på bilden ovanför. Den är fodrad och smidig att sätta på!

/Maria

2 reaktioner på ”Tips för ljudkänsliga hästar!”

    1. Hej Lindha! Jag vet faktiskt inte, men jag vet att här i Karlstad har vi ett ställe som heter Färjestad Rid och Trav, där tror jag att det finns.. Annars kanske det går att beställa någonstans på nätet?
      /Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *