Patrik Kittel

En av Sveriges bästa ryttare, Patrik Kittel, bloggar på Tidningen Ridsports hemsida just nu. Rekommenderas!

Där skriver han bland annat en sak som Jan Brink hade sagt till honom en gång, som jag tyckte var helt klockrent:

”Fokusera inte på vad andra gör. Fokusera bara på dig själv och gör den bästa ritten du kan”

Jag kan erkänna att jag kan ha väldigt svårt att fokusera på min egen ridning på en framridningsbana. Det har blivit bättre med tiden, men fortfarande kan jag komma på mig själva med att titta på alla andra, speciellt om det är någon som utmärker sig på ett eller annat sätt.

Men när jag red fram dag två nere i Flyinge i höstas, då var all fokusering som bortblåst. Vi var två ekipage inne i ridhuset. Jag och Jan Brink på den godkände hingsten Santiago 1176…..Lite klasskillnad där… :p

// Emma

En reaktion på ”Patrik Kittel”

  1. Det problemet har jag, går jätte bra för mig och min häst när vi tränar, på tävling kan hon allt men jag blir helt ofokuserad på framridning tittar bara på dom andra ekipagen och tycker att alla är mycket bättre än mig. Har bra självförtroende i vanliga fall med hästarna men när jag kommer på tävling är det som bortblåst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *