Utrustning-träns

Jag har nog mer träns i min hästgarderob, än vad som kan klassas som normalt. Dock har jag under senare tid rensat och, trots att det tog emot, kastat en hel del. Varför jag har så många vet jag inte, jag använder ju bara ett….:S

Men nu springer iallafall Mini runt i ett rundsytt Döbertträns, med swarowskipannband (den ”billigare” sorten kommer ett inlägg om det…), och vi älskar det! Däremot är jag lite missnöjd med nosgrimman, som har tappat färg på insidan, trots att jag har skött det efter konstens alla regler. Jag funderar skarpt på att köpa en lackerad OS-nosgrimma och bara använda på tävling…Men den är dyr.


// Emma


4 reaktioner på ”Utrustning-träns”

  1. Snyggt! När min bebis (fyraåring) blir lite mer vuxen ska hon också få nåt lite snyggare träns. Just nu har hon fått ärva nästan allting 🙂

  2. Hejsan, skulle snoka på den där andra hemsidan med dressyr i namnet…. och hamnade här istället.Upptäcker då min gamla kollega Emma.Uppmaning, släng inga grejer, jag och några kompisar ska ordna en hästloppis. Ett avlagt pannband skulle sitta fint på gammelhästen=).

    //Erika

    1. Men hej! Kul att du hittade hit! Vad synd att jag precis haft en storrensning…Men jag har nog en hel del saker kvar som jag aldrig kommer att använda. OCH! Jag har ett fint bling-pannband som gammelhästen säkert skulle bli jättefin i…:P
      // Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *