Uppdatering

Längsta uppehållet här någonsin. Suget att skriva något har varit som bortblåst, vi uppdaterar en del på Instagram ibland (Dressyrsnack heter vi där!). Men okej, en liten summering av våren och sommaren! 🙂

Well, det största är ju såklart att Fiffi är till salu! Hon har stått på utbildning hos Angelica Byström sedan i slutet av maj, och ska nu säljas. Hon har utvecklats något enormt mycket under sommaren och om någon är ute efter en superhäst till ett bra pris, hör av er. Anledning till att jag säljer är att jag och Fiffi inte har klickat. Hon är en väldigt känslig häst och kräver en trygg och lugn människa som kan hantera hennes nervösa sida. Hon har redan blivit mycket bättre under Angelicas hantering, men behöver fortfarande en fast hand. Sen är hon ju bara 4 år…

Jag däremot har insett att det är inte hästen för mig, och för bådas skull är det bättre om vi går skilda vägar. Jag kommer absolut inte sluta med hästar och jag kommer börja leta ny så fort Fiffi är såld. Jag vet ungefär vad jag är ute efter, men mer om det när det blir aktuellt.

Hon har en underbar personlighet ?
Fiffi i vintras

Sen har vi nästa grej! Jag och min sambo har köpt en liten hästgård! En dröm går i uppfyllelse, och äntligen har vi hittat det vi letat efter. Den ligger precis i utkanten av Karlstad, bara 2 mil från centrum (och mitt jobb!). Det finns ungefär 3,5 ha betesmark precis runt huset (+ några hektar skog en bit bort) och stallet är precis nyrenoverat. Det är 3 boxar inne och en lösdrift där det finns plats för två hästar. Det finns även en liten utebana (20×40) som är relativt nygjord. Tanken är att vi ska fixa iordning det sista som är kvar (göra stallplan, kolla över hagar) och sedan kunna ha hästar hemma från nästa vår! Superskoj!!

Nära till stallet ?

Ridningen då? Den håller jag i! Med hjälp av min favoritponny Magic Design, ”Delle”. Hennes ägare Hannah åkte till Danmark för att jobba, och då fick jag rida Delle under en månad. Riktigt kul och vi hann med några träningar för Anki med! Delle var sedan med på ponny-SM och visade sig från sin bästa sida och kom till A-final! Hannah och Delle slutade på en total 4:e plats för c-ponnierna, hur bra som helst! Och så himla kul att Delle äntligen beslutade sig för att visa för resten av världen, vad vi här hemma redan visste, att hon är så otroligt fin!
Jag rider nu henne ca 2 gånger i veckan, så lite håller jag igång iallafall!

Världens snällaste ponny!
Hannah och Delle under SM!

Maria rider ju en del också, även det på ponnisar! Verkar som det är det som gäller för de forna Dressyrsnackarna!

På återseende! (Och som sagt; vid intresse av Fiffi, eller om ni vill veta mer, skicka ett mejl! Em_maandersson@hotmail.com)

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Lämna ett svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *