Kopierat från Instagram 

I 9 år har jag försökt att ge Mini den bästa omvårdnaden, så mycket kärlek och ett så bra hästliv som möjligt. Men vad hjälper det när naturen gör som den vill. Igår morse fick Mini somna in för alltid. Allt gick så fort, veterinären stod maktlös, det fanns absolut inget att göra. Efter gårdagens chock finns nu bara oändlig sorg, smärta och saknad kvar. Älskade Mini, vi kommer aldrig att glömma dig. Tack vare sociala medier har jag fått dela med mig av en liten del av Minis enorma personlighet och glada uppsyn. Jag är så tacksam att vi fick låna Mini en tid i våra liv, även om det inte var tänkt att sluta nu. Minardi 2005-2017, vi älskar dig! ❤️?❤️

36 reaktioner på ”…”

 1. ??? Tänker på er. Helt plötsligt går det så fort, och så finns de inte där. Min älskade häst fick jag ta bort i april, akut. Saknar henne oändligt fortfarande. Allt styrka till dig ?

 2. såg detta på instagram och usch så ledsamt! ni var ju på gång igen efter skada och allt 🙁 Får man fråga vad det var som hände? stor kram på dig! <3

 3. Men nej vad sorgligt! Har följt er i så många år, så himla tråkigt att det ska sluta såhär 🙁 jag beklagar verkligen, all kärlek och styrka till dig i den här tragiska stunden <3

 4. Jag har också följt den här bloggen i många år som jag tycker är så välskriven, engagerad och entusiasmerande. Det var en chock att läsa om Mini! Jag är så ledsen över det som hänt och känner djupt med er!! ❤️

 5. Åh vad sorgligt, har alltid gillat Mini. Den absolut värsta sidan av att ha häst är när något sånt här händer….

 6. Beklagar verkligen förlusten av en väldigt kär vän. Har alltid uppfattat Mini som en väldigt rar och personlig häst, kan tänka mig att saknaden är ofantlig.

 7. Fy så tragiskt?. Fick ta bort min häst f 2005 för 2 år sedan, man tror ju att man ska få ha dem längre än så. Jag lider med dig.?

 8. Bästa Emma, det är med sorg i hjärtat jag läser detta. Fina Minardi finns inte längre, ofattbart. Tänker på er som älskade lilla Mini.

 9. Har följt dig och Mini så länge och sett hur fint ni har haft det tillsammans, det här var verkligen oväntat och så ledsamt! <3 <3 <3

 10. Lider med dig i din förlust.
  Jag har bara följt er på avstånd, genom denna blogg, med de fina och nyanserade inläggen.
  Själv har jag inte Instagram, så jag vet inte vad som hände med Minardi, som resulterade i detta abrupta slut.

 11. Beklagar <3<3<3 Fick ta bort min häst för 2 månader sedan :´( Nödslakt efter ett benbrott i hagen. Värsta dagen i mitt liv. Stor styrkekram och medkänsla till dig Emma.

 12. Har följt er länge nu och har velat skriva något i flera dagar, men vad finns det att skriva? Sörjer med er och skickar all styrka och kramar. Sov gott Mini ❤️

 13. Tack alla för era fina kommentarer. Jag får en del frågor om vad som hände, men det är inget jag kommer spekulera i på nätet. Vi vet vad som gjorde att Mini inte överlevde, men vi vet inte exakt varför, och kommer aldrig få reda på heller då jag valde (i samråd med veterinären) att inte ta reda på det. Vi får inte Mini tillbaka ändå…

  1. Så hemskt att läsa, självklart ska du inte behöva spekulera i vad som hände och varför. Jag följer på Instagram och såg att hon var på klinik så jag antog att det pga kolik, vet tyvärr alltför väl hur fort just kolik kan svänga och har förlorat två älskade hästar pga det. Oavsett anledning är det alltid lika fruktansvärt! Man slutar aldrig sakna… Men hon hade ett bra liv hos dig, du gjorde vad du kunde. Massa kärlek och styrkekramar ❤ ❤❤

  2. Beklagar, verkligen tråkigt att höra. Kommer också att sakna att läsa om era upptåg och framgångar, lider med dig <3

 14. Jag blev så ledsen för din skull när jag läste inlägget på fb att du letar ny häst. Har inte följt er blogg på ett tag så jag blev lite chockad. Tänk så snabbt det kan gå. Vi får vara tacksamma för den tid vi får ihop med våra fina vänner. Kram <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *