Glad Mini

Idag red jag ett program för första gången sedan november förra året. Det fick bli Msv B:4, som jag eventuellt har tänkt att starta om drygt en månad! 

Jag hade inte tänkt rida några travökningar, onödigt slitage tänkte jag. Mini var ganska med på det i början, men blev så jäkla taggad under programmet så i slutet när man rider först en galoppökning på långsidan, för att sen sakta av till trav och göra en ökning på diagonalen, då hade jag inget att säga till om! Mini tog tag i bettet och drog iväg i full fart! ?

Vi missade väl inget direkt, det ska vi väl inte göra heller kanske, men övergångar och sånt fanns inte med i Minis värld. I galoppen blev hon så på hugget och de enkla bytena var tydligen sjukt onödiga! ? Lite mer programträning får nog stå på schemat om vi ska våga visa upp oss!


Imorgon är det Anki-träning igen! 

2 reaktioner på ”Glad Mini”

  1. Åh vad roligt! Blir verkligen glad för er skull att ni är på G 🙂 Är så avundsjuk och ridsugen att jag dör, får stilla mitt ridsug genom bloggar och Instagram, oklart om det gör det sämre eller bättre haha. Ska börja hjälpa till med en fin fyraåring om ett par veckor och såklart ska det bli roligt men jag och min häst som tyvärr fick vandra vidare var äntligen uppe på MsvBnivå på väg mot MsvA och dit är det måånga år nu… Ursäkta romanen, ville komma fram till att jag hejar på er och tycker det är så kul att du är igång med bloggen igen! Hur går det för Maria förresten, hur ser hennes hästsituation ut, kan hon inte göra ett litet hej-inlägg? 🙂

    1. Tack för din kommentar och kul att du gillar att bloggen lever litegrann! 😀 Maria har ingen nuvarande hästsituation, återstår och se om det blir någon sådan i framtiden.
      Tråkigt med din häst, det värsta med dessa djuren… 🙁 Men kul att du får börja rida lite igen!
      Ha det gott! /Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *