Sakta, sakta…

Vi har kommit en liten bit på vägen mot tävlingsformen, även om det är lååååångt kvar! Det får ta den tid det tar. Men visst kan det vara frustrerande när jag vet hur känslan var för ett år sen och det känns som vi är typ tusen mil därifrån… ? 

Men Mini känns pigg och fräsch iallafall! Hon är som vanligt lite trögstartad men när kroppen kommer igång så finns det istället inget stopp på henne.

På söndag kommer det ut en equieterapeut till oss, premiär för både mig och Mini. Under de 9 åren vi har hängt ihop har Mini träffat en massör två gånger -thats it! Men nu känns hon lite stelare i ena sidan, lite mer än vanligt. Kanske har hon snedbelastat sig under skadeperioden eller så är det bara att hon är otränad. Men jag vill kolla upp henne iallafall!

Igår kom den tjänstlediga parten av Dressyrsnack på besök (Maria ?) se vad glad jag blev:Vi har samma frisyr jag och Mini! ??

3 reaktioner på ”Sakta, sakta…”

  1. Nu är ni på g….. och laddade inför fortsättningen, det både hörs och syns. Jag hoppas att den tjänstlediga delen av Dressyrsnack snart också är på g 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *