Uteritt och sommar!

Vi (eller ja säkert många andra med) har haft helt underbart väder den här veckan! Strålande sol och en massa plusgrader, det har gjort att Mini har fått vara utan täcke dygnet runt. Till hennes stora lycka! Hon avskyr verkligen att få på sig täcket, det är nästan enda gången som den griniga Mini tittar fram… ?

Eftersom det varit så varmt och fint, så kunde jag inte hålla mig från att rida ut! Så jag proppade i bomull i öronen på den bakskygga damen och skrittade iväg. Det gick alldeles utmärkt, vi kunde till och med trava långs sträckor! Det var bara på ”trav-rakan” – en 900 meter lång rakbana som ligger i skogen, som Mini minsan kom ihåg att här är det galopp som gäller! Men hon sansade sig och travade snällt (och snabbt) istället. 

Otroligt härligt att kunna rida ut igen, och helt j*vla underbart att ha häst när det är vår! ☀️☀️☀️ (fast det är lika underbart resten av året också! ?❤️)

Översta två bilder är från förra sommaren, bara för att visa våra fina ridvägar! ?

2 reaktioner på ”Uteritt och sommar!”

  1. Tack för en grym blogg!!

    Jag undrar… Finns det fler här inne som är vuxna nybörjare inom ridsporten? 😀 Vill gärna komma i kontakt med er i så fall! Kunde vara kul att utbyta erfarenheter och så! Och kanske någon annan som bloggar också?

    Jag har börjat blogga om min resa in i hästvärlden, som vuxen nybörjare. Kika gärna in på bloggen och dela med er av era erfarenheter!!! Vore jättekul att få kontakt med fler i samma sits! 🙂 (hihi, nu var jag väl fyndig?)

    <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *