Upp i sadeln!

Hejsan! Nu har Penny varit på Grava-Rud sedan i måndags kväll. Hon har skött sig exemplariskt och det känns nästan som att hon aldrig varit härifrån. Det är supermysigt att ha henne hos mig igen. Det är härligt att få lukta lite häst igen 😉

Jag linade Penny i tisdags och tänkte att hon skulle få springa av sig lite. Jag hade på sadel och träns. Tänkte att om inte känns överdrivet galen så hoppar jag upp. Hon bockade och skuttade en del men lugnade sig snabbt. Hon fick trava och galoppera en stund i båda varven, sedan hoppade jag upp. Vi skrittade runt lite och travade sedan i båda varven. Jag red inte alls länge utan ville mest känna på henne lite. Hon var så duktig och lydig så. Det var superkul att vara tillbaka i sadeln.

Idag körde jag samma visa, lina lite först och hoppade sedan upp. Hon skötte sig riktigt fint idag med. Hon var lite stel i vänstersidan, vilket hon var en veva i höstas också. Jag försökte mjukgöra henne lite i skritten. Jag kunde lägga an vänsterskänkeln och lirka lite i vänstertygeln och hon ställde fint till vänster. Skoj!

penny1
/Maria

3 reaktioner på ”Upp i sadeln!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *