Få stopp på Mini…

Senaste veckornas projekt har varit att få stopp på Mini. Hon vill gärna lägga sig på i handen när jag lägger om benen, jag å andra sidan vill vara mjuk i handen och kunna driva fram till den. Resultatet blir något obalanserat (?) och häromdagen lyckades vi med bedriften att skena i trav… Men när hon accepterar att inte få hänga framtill, och låter mig komma ann med skänklarna, då blir hon så fin! Vi måste komma till den punkten, hela tiden! Energi har hon gått om iallafall. ?

Vi har också varit hos tandläkaren, där fick hon bra betyg, kallades för ponny pågrund av sin munstorlek och höll på att få följa med veterinären hem. Hon har ett gott öga till Mini och påpekar varje år vi kommer in hur fin hon är. Min Mini! ?

Idag red vi ut i skogen med ponnymaffian, pensionär-Yoghurt (snart 31 år) och en cykel, inga konstigheter tyckte Mini. Imorgon ska vi träna igen.

Och nu ska jag åka till stallet för tredje gången idag, stalljoursdag med allt vad det innebär! (Tur att det blir så många resor varje dag…?)

img_6109Om en måndåd är det dags för årets sista start! En Msv A:1 i Örebro. Hoppas inte att vintern har kommit då..?

/Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *