Laddar…

Jag sitter nu och laddar för att klippa Mini igen. Det är ju ändå typ 2 veckor sedan sist… Men hon är alldeles luddig på halsen och blir verkligen sjösvett när jag rider, så jag tror hon mår bäst av att bli av med pälsen igen. Vi får se hur många gånger till i vinter det blir, men det är ju himla skönt om jag slipper droga henne. Sist var hon ju jättesnäll utan! 🙂

Som jag skrev så gick träningen i måndags kanon. Jag fortsatte med samma arbete dagen efter, fast utomhus. Mini gick verkligen HUR BRA SOM HELST! Lösgörande arbete är verkligen melodin på henne och jag måste komma ihåg att lägga ned tid på det och inte stressa iväg och göra massa rörelser. Lösgjord häst först -> rörelser sen. Nu kan ju Mini de grejerna vi ska kunna, så just nu är det ju inget nytt vi ska lära oss, bara bli bättre på det!

Jag är så taggad att fortsätta med den här träningen nu, när det har gett sådant fint resultat efter bara två pass. På måndag ska vi till tandläkaren med och kolla så allt står rätt till i munnen, hon hade ju ett sår där i början av september och jag vill ha lite råd hur jag ska tänka kring betsling och så vidare.

Sen håller vi alla tummarna för Maria och, en något överladdad, Penny imorgon! Det går att se live, jag måste åka tidigare till jobbet för att hinna kolla, men det är det värt! 😀

img_8720Det har hänt lite med Penny sedan första uppsittningen på Grava Rud för några månader sedan! 🙂

//Emma

En reaktion på ”Laddar…”

  1. Vad roligt att läsa! Dela gärna med dig av hur du lägger upp de lösgörande passen. Alltid bra att läsa om andra upplägg ☺️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *