Energi åt hela skåneland!

Hej å hå säger jag. Penny har fått energi så det räcker och blir över… Jag red för Anki igår, ett litet genrep innan Flyinge och jag har aldrig ridit henne när hon varit så pigg förut. Det var som en stubin som sattes eld på. Ändå longerade jag henne innan jag skulle rida. Och hon blev inte lugnare ju mer vi red, snarare tvärtom. Huh, just nu känns det lite svettigt inför fredagen. Det kan bli underhållning på hög nivå! Anki sa det att under de gånger vi tränat för henne har hon nog aldrig blivit riktigt trött. Hon har energi till tusen och verkar dessutom ha fått ganska bra kondis 😉

Och jag som senast i lördags tänkte ”Fasen, det här kommer nog gå bra, hon känns ju i toppform”… och så kom kylan och energin rinner över kanten. Haha! Hon blir ju så svår att reglera när hon blir sådär pigg. Styrförmågan och framförallt; förmågan att stanna, minskar drastiskt. Jösses, håll tummarna för att hon inte lägger in den växeln på fredag!!

Anki peppade mig lite och sa att om hon är såhär så kommer domarna se att hon blir svår att nå fram till, för energin flödar litegrann över. De kommer inte tänka ”oj vad hon rider dåligt”. Lugna….långsamma….andetag….lugna…..långsamma….andetag….

14522359_10153710761597811_1270554171_o

/Maria

En reaktion på ”Energi åt hela skåneland!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *